Thai-Yoga Massage Zeewolde

Thai-Yoga massage, waarbij ik de energiebanen masseer en rek- en strekbewerkingen uitvoer. Yoga voor luie mensen ;)

Bart van Helden

Mijn naam is Bart van Helden. Toen ik begin 2016 gescheiden ben dacht ik ik wil mijn leven leiden precies zoals ik dat wil. Maar voordat dat mogelijk werd kreeg ik eerst nog te maken met een zware darminfectie waarbij ik 14 kg in 5 weken tijd verloor. Alsof het niet genoeg was kwam daar nog auto-immuunziekte overheen waardoor ik wel een oud mannetje leek van 90, ik kon alleen nog maar strompelen.  Langzaam kroop ik uit mijn burn-out maar ik herstelde erg traag. Ik woonde toen nog in mijn bedrijfspand eenzaam op het industrieterrein ( waar kan je nog snel een woning vinden) en ik zag mijn dochters nauwelijks (Ik heb mn dochters vanaf het begin al opgevoed) Maar het tij begon te keren toen ik mijn bedrijfspand verkocht. Ik kon een woning kopen daarna en langzaam pakte ik mijn leven weer op, maar het belangrijkste; mijn jongste dochter kom bij me wonen(want met haar ging het ook niet zo goed( spiegeltje spiegeltje aan de wand..). Dus al goed eind goed....dacht ik en vervolgens kreeg ik erg veel last van rugpijn, hoofdpijn, schouderpijn en nekpijn, dat hield wel 10 maanden aan.  dus zocht ik naar een oplossing. Aangezien ik veel met voeding en gezondheid bezig ben zocht ik naar een oplossing.  Ik had 3 jaar geleden al eens een massageworkshop gevolgd omdat ik al jaren interesse heb in aromatherapie en massage. ik ging dus zoeken wat nu een geschikte oplossing voor mij zou zijn en kwam toen tot de ontdekking dat een opleiding als Ancient Thai Yoga Massage Therapist mij het meeste aansprak en ben toen op zoek gegaan. Uiteindelijk kwam ik uit bij ITM-Amsterdam die mooie workshop YouTube filmpjes beschikbaar stelde na aanmelden met je e-mailadres. en wat bleek??  het was dezelfde Massageschool als waar ik 3 jaar geleden al een workshop gevolgd had, toeval bestaat niet. Ik heb het een paar maanden op me in laten werken en uiteindelijk besloten om me aan te melden voor een 2 weeks retraite in Thailand. Hier leerde ik me te bekwamen in de eeuwenoude Massagetechniek waarvan ik dus alleen maar goede verhalen over hoorde hoe heilzaam dat voor een mens kan zijn.  En wat bleek??  ik was na 2 weken volledig van al mijn klachten af. bovendien had ik een nieuwe roeping gevonden, zo veel mogelijk mensen in aanraking brengen met de heilzame werking van massage die gewoon over kleding aan gegeven kan worden. 

Opbellen