Thai-Yoga Massage Zeewolde

Thai-Yoga massage, waarbij ik de energiebanen masseer en rek- en strekbewerkingen uitvoer. Yoga voor luie mensen ;)

Gisteren heb ik een hele fijne Thai-Yoga massage ondergaan bij Bart van Helden. Geen idee hoe dit in zijn werk zou gaan, want ik kende deze vorm van massage nog niet, terwijl ik inmiddels al heel wat soorten massages heb ondergaan in mijn leven. Hij is er zelfs voor naar Thailand geweest en heeft het daar van de Master himself geleerd. En zeg nou zelf, waar kun je dit nu beter leren dan uit DE BRON, waaruit het ontstaan is.

Ik moet zeggen, Bart heeft het in zijn vingers. Want niet elke masseur die masseert kan ook goed masseren. Tai-chi kende ik al, maar daar moet je voornamelijk zelf aan de bak om weer in balans te komen. Thai-yoga werkt een klein beetje anders en hierin voert de masseur de bewegingen uit, terwijl jijzelf stilligt en lekker kunt ontspannen. Een echte aanrader dus.

 Ik sliep al maanden slecht. Had zo te voelen nog wat last van stressverschijnselen in mijn lijf, die, ondanks een redelijk goede balans, toch nog ergens vast was komen te zitten. Dit heb je zelf vaak niet eens in de gaten, maar het schijnt ondertussen wel negatief door te werken in jouw systeem, waardoor je lichaam uit balans raakt, gestrest wordt en je ziekten kunt gaan ontwikkelen. Na een paar sessies sliep ik al beter, had ik veel minder last van mijn spieren en voelde ik mij ook niet meer zo gestrest en gespannen als voorheen. Kortom gezegd: Dit was dus het heerlijke gevoel van totaal in balans ZIJN en wanneer je daar eenmaal van geproefd hebt, wil je het nooit meer anders :)

 Thai Yoga massage is gebaseerd op acupressuur (Chinese geneeskunde) en stretchen (yoga asanas). Thai Yoga massage werkt preventief en therapeutisch. Het helpt bij vermindering van stress, een betere bloedcirculatie, spijsvertering, immuun systeem, vergroot flexibiliteit en geeft het lichaam meer energie en geeft uiteraard nog veel meer goede voordelen, dan de paar, die ik hier zelf al in benoemd heb. 

* Het verminderd slapeloosheid
* Het maakt je gelukkiger door het verhogen van endorfine

En wil je de andere 23 voordelen ook leren kennen? Kijk dan snel op zijn webpagina, want het is zeker weten het geld en de moeite waard.… :)

http://www.thai-yoga-massage.nl/

http://www.thai-yoga-massage.nl/

Elly Smit,


 

Opbellen